Dec 5, 2009

Bought this magazine just because...

the cover is interesting.

NONA, End of Year Issue

Assalamualaikum everyone!
May peace and blessings of Allah be upon us all.
I'm back in the office today after a week of Eid holiday. The special things of working at this Islamic community library is that I will always have a week holiday for every Eids. Fun isn't it?
Well, back to the magazine above, I seldom bought this NONA magazine because the size is too big for my bag and also I'm not very interested in the issues inside. Not because they are not fun to read but because I already have 3 muslimah magazines that I bought regularly and the contents are almost the same.
However, a few days before Eid, I was captured by it's cover. Anyone can guess?
Anyone?
Oh, okay... the models are wearing (gorgeous) abayat. You know I can't resist, so I just bought it just to ogle at those abayat, LOL.
Inside you can see the stories of each models, I'm not gonna tell you about it because most Malaysian know them already. All are hijabi celebrities. Anyway, let's look at their abayat:


sorry for the not so nice picture, I just snap it from the magazine


Actress Aida Radzwill.


Actress/TV Presenter Wardina Safiyyah


ex-TV Presenter, Datin Norjuma

Their abayat are nice to look at but not suitable at all for a commoner like me. They are too fancy but gorgeous. It must cost a ton. I haven't read the full story yet so I can't tell who's the designer of those abayat. I think he/she is a Malaysian designer.

9 comments:

Z G M said...

LAWAANYER....HUHU. NAK STEAL! :D
MIN PAKAI HANAN TAPI MIN MATCH NGN SHAYLA LAYLA. :D KAK CHIK TAK WUT YEAR END SALE KER? HUHUH

Sitisifir10 said...

Adekah jubah sama dengan abaya k.Chik?? *mode angkat tangan budak baru blajar*

I used to wear jubah but not sure what abaya is??

kakchik said...

Min, memang lawa sangat kan.
Kalau Min yang pakai, sesuai kot, hehe. Kakchik pun selalu mismatch je shayla dgn mana2 abaya yang sesuai. Lagipun shayla Hannan tu kecik sikit berbanding yg lain.
Sedang dok kumpul gambar utk Year End Sale ni. Sabar ya.

kakchik said...

Sitisifir10,
sebenarnya sama je pada konsepnya.
Yang membezakan antara dua tu ialah abaya ni hampir kesemuanya berwarna hitam dan ianya adalah pakaian tradisi atau nasional di negara2 timur tengah.
Kalau nak lebih faham apa itu abaya cuba Siti ke sini: http://kelatemaghi.blogspot.com/2009/10/what-is-abaya.html

.::Tuttie::. said...

*DROOL* they are beautiful (the abayas and the sisters) mashaAllah.

kakchik said...

Tuttie, lol... yes, they really are beautiful.

nazliahnazeer said...

omg!!omg!sangat gorgeous mashaAllah! sukanya.klu naz t'jumpa majalah cover camni pn msti beli.hihi.beli sebab nak tengok diorang. ya robbi sukanya.dah la naz suka wardina. haha sorry over excited. ;p tp yela abaya tu kite tak boleh nak pakai, nanti orang tengok je.*sigh* boring.

kakchik said...

naz, alasan kakchik membelinya memang utk tengok je naz, hehe tapi akhirnya dapat juga sikit2 manfaat dari kandungan di dalamnya.
ooo... minat wardina, tak follow blog dia ke naz?
abaya macam tu kan, boleh juga kalau nak ada sehelai dua, pakai dalam majlis grand2 untuk perempuan sahaja. tapi kat sini mana lah kita selalu dijemput ke majlis gitu kan?

nazliahnazeer said...

eh naz ni ketinggalan btl, tktau pn blog dia. hehe. a'a btl2 best tgk org2 arab kn slalu buat majlis utk wanita sahaja. kt sni mne ade. hr tu kakchik ada jgk pg yg kt klantan tu. jarang2 sgt ada.

Search This Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails