Feb 8, 2009

Farah, this is for you

Blue-Purple
Blue-Purple - by hanniaziz on Polyvore.com

My friends,

I'm not really satisfied with this set but I hope Farah of Mommy Otai will like it.
Actually, I'm trying to create another set using an abaya/jilbab.

Just give me some time.

6 comments:

Miss Abaya said...

Salam kak chik..
boleh buatkan untuk ayu satu guna abaya miss farrashah pink tu?
plzzzzz (^_^)
and ohh kak chik..kak chik dapat dapat ukuran belum?sebab lusa tarikh akhir nak tempah di jeddah.tapi kalau nak cancel pun takpa.takdak masalah..just let me know ok?
jazakillah

KakChik said...

Wa'alaikumsalam Ayu.
Ooo nak satu set ya. Insya-Allah nanti KakChik cuba.
Pasal tempahan tu KakChik memang nak cuma susah sikit nak ambik ukuran badan sb takdak org nak tlg & satu perkara lagi, suami pulak krg setuju dgn harganya tu.
Insya-Allah esok KakChik confirm kan sama ada jadi atau tidak. Sdg pujuk suami, hehehe.

mommy otai said...

waaa k.chikk..nice very nice laa..tq tq...

KakChik said...

farah suka ke cadangan kakchik tu? kalau suka blh 'save image as' ambik bawa balik ya.
kakchik sdg siapkan 2 set utk tema warna yg sama blue-purple

mommy otai said...

ni farah dtg amik ni..cute je..tp farah pendek cam kontot tak..hahaha..nnt farah betul2 sht farah post tau k.chikk..tq k.chikkk

KakChik said...

farah - ala... sependek2 farah tu kakchik rasa kakchik lagi pendek, hehehe.

Search This Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails