Sep 30, 2009

Beautiful Abaya for Sale!

Assalamualaikum dear Sisters. I have good news for those in Malaysia, Brunei or Singapore. I have one new abaya for sale. I got it from a friend of mine who brought it back from Makkah. It's still hot on the shelf and there's ONLY ONE LEFT.

What do you think? It's size S and comes with a matching shayla.

Open front style, embelished with krystals.

The sleeves are very interesting! If this abaya is smaller in size, I won't be selling it to anyone. It would be part of my collection.

A closer look of the design. Oh, there's also one palm size pattern at the back of the abaya. Forgot to snap a pic of the other side.

And this is the design on the shayla. The shayla is rather opaque, long and big (for me).

If anyone interested, the price is RM250 including postage. First come first serve, ladies. FYI maybe this is part of my first phase in my abaya business. I haven't conclude anything yet but any kind of halal opportunity that comes my way, I'll grab it.

I think you can wear this abaya special functions. It would be suitable to attend Hari Raya Gathering and Open House Events. You'll be nicely covered and look elegant.

HURRY!

10 comments:

ZOORA said...

cantiknya abaya ni.... it is too big for you???? sayang nak jual la ni.. cantik.. betul.. esp part lengan tu.. i had abaya which are too big for me to.. you know what i did? i send to to my friend, to make it smaller.. saya lipat bawah, and jahit kiri kanan badan... tapi jahitan asal biarkan, kot kot esok2 dah besar ke... ngandung ke.. boleh besarkan balik..
tpai cuma satu masalah.. kalau lengan terlalu panjang.. susah la sket

kakchik said...

ZOORA - actually it's not too big but a bit bigger because i wear size XS. selalu juga dok alter yang saiz S tapi yang ni sayang nak alter sebab lengannya tu. sebab tu nak jual je. kat sini susah nak dapat tukang jahit yang nak ubah baju siap, nak buat sendiri makan masa la pulak. anyway, thanks for stopping by zoora.

Sasha said...

huhu... cantik tu... glamour look!... sayangnya kakchik takleh pakai... Sha jarang pakai Abaya... kalau tak, mau juga sambar... yg ada kat umah ni pun dok terperap je dlm almari...

Kit Pryde said...

ooooooooooooooooooooo cantekkkkk

*salivates*

but too small for me.

sigh.

kakchik said...

Sasha - memang sayang kan, kalau kecik sikit je dah jadi hakmilik kakchik dah abaya ni. hehe, yg terperap dlm almari tu dah pakai ke belum sha?

kakchik said...

Kit - size S is too small for you? i wish i could find a nice one for you but around me there's so many small size abayaat.

ZOORA said...

kalau nak jual, berapa ringgit ni.. saya minat la jugak abaya, tapi tak pernah ada yang cantik sangat macam ni..

kakchik said...

zoora - yang ini harganya RM250 termasuk kos penghantaran. set ni ada abaya sekali dengan selendangnya.
memang cantik sangat. kalau zoora confirm, email kakchik di hanniaziz@yahoo.com

lina said...

salam kenal kak Chik's..i pun tengah nak belajar2 pakai abaya ni..sy pun pakai size xs... :)

kakchik said...

salam kenal kembali lina.
selamat berabaya! pakai abaya ni jauh lagi bagus drp pakai baju2 lain bagi kakchik lah. bila dah mula memang melekat terus :)
lina pun kecik juga... jarang kakchik jumpa orang sama saiz ni.

Search This Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails