Dec 31, 2009

Shopping Theraphy

1 November 2009 - Pink Lady, KB Mall


 
I found lots of beautiful yet cheap shawls here.
End up buying 3 shawls from the above collections.

17 Novemver 2009, OPTIMO, KB Mall


Just window shopping.

19 December 2009, Billion Shopping Center


at pesona afie boutique. bought 4 abayat with half price. alhamdulillah.


CR Boutique, a nice handbag for my mom.


nice dress at kf collection, a few shoplots from pesona afie boutique.

22 December 2009, Adik Boutique, Kota Sri Mutiara Shopping Complex.

where you can get batik, handicrafts, hijabs and islamic fashion.


lots and lots of big shawls and pashminas for sale. these are only one row. there are more there.
  
trying one of the shawl.

 a new dangling earring for my own satisfaction.

Shopping is always and adventure for me.
I usually shopped for books, abayat, hijabs, bags and shoes.
No... no... they are mostly not for me but by request from friends who live outside of Kelantan.
I love shopping for them especially when they asked me to find them nice, pretty and reasonably price abaya.
Shopping is always done after working hours on the way home.
So... is there anyone looking for something from Kota Bharu that I could help find?

Hehe... of course you have to pay for the goods.

Wassalam.

6 comments:

Satu Perjuangan 2009 said...

Assalamua'laikum w.b.t. Salam persaudaraan, salam persahabatan.

Salam sejahtera Puan,

Maafkan saya kerana saya ada satu pertanyaan yang hendak diutarakan mengenai niqab ni, di Kelantan ada kedai yang menjualnya? Kerana bagi saya untuk menjumpai jenis niqab setengah, 1/2/3 lapis agak sukar.

Insha Allah,
Terima kasih.
Wassalamua'laikum w.b.t.

Sasha said...

terapi mcm ni paling bestkan?... kalau dpt pulun semua laaagii best!...tringin nak gi jln shopping2 ngan kakchik...

kakchik said...

Satu Perjuangan 2009: Wa'alaikummussalam wr wbt. Salam ukhuwah kembali. Panggil aje kakchik ya, puan ni formal sangat :) . Kakchik tak pernah jumpa orang menjual niqab di sini. Mungkin ada tapi kakchik tidak tahu sebab kakchik menjahit sendiri niqab kecuali sehelai niqab arab pemberian sahabat dan dua helai niqab separuh di beli di S.Alam.
Allahu'alam.

kakchik said...

Sha, memang best kalau ada modal hehe, kalau takde modal tak best la window shopping je, buang masa rasanya. Kita ni memang suka semua tu kan. Kalau diizin Allah mgkn satu hari dpt la kita shopping sama2.

hidayah said...

salam...i do agree..shopping is d best theraphy 4 women

kakchik said...

wkslm hidayah. now i find another friend who think a like.

Search This Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails